Härlig musikkväll i Norum

En celeber gäst underhöll i Norums bygdegård för en tid sen. Det var Dag Westling med sin tolkning av irländska och skotska folkvisor. Ensam på scenen utan andra hjälpmedel än gitarren, five string banjon och sin tin whistle trollband han publiken med sin sång. Dags genuina känsla för den irländska musiken får ett mångsidigt uttryck i hans instrumentala virtuositet och känslofyllda sång. Mer förståelse för visorna, ibland med grymt innehåll, fick publiken när Dag inför framförandet berättade vad de handlade om. Kvällen till ära serverades en irländsk gryta och colcannon, irländskt potatismos med kål samt dukningen i Irlands och Skottlands färger. Mycket applåder och fotstamp hördes under kvällen och Dag avtackades med en rungande applåd.

Dag Westling i Norum

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s