Möt Sam Sehlström

Onsdag 14 februari kl 18:30

Sam Sehlström är en pensionerad polis som spelar och sjunger visor av Stefan Demert, Alf Robertsson och andra kända visdiktare men spelar även kända danslåtar. Sam berättar minnen från sitt 46-åriga polisliv (& andra muntra historier) och spelar låtar som passar till historierna.

Entré inkl fika: 100 kr.

Föranmälan senast 12 februari 070-677 34 02 eller 073-182 53 53.

Välkommen till Norums bygdegård.

Ventilationsprojekt

Norums bygdegårdsförening har under året 2017 installerat en ventilationsanläggning på övervåningen i bygdegården. Detta projekt förverkligades med hjälp av medel från Jordbruksverket och EU och med bidrag från Robertsfors kommun. Dessutom har bygdegårdsföreningen tillfört egna medel.

Syftet med projektet har varit att få bättre luft så att lokalen kan användas för verksamhet där flera människor vistas. Investeringen har primärt genomförts för att förskoleverksamhet ska kunna behållas i lokaler som också nyttjas och kan nyttjas för en rad andra samlande aktiviteter.

Ventilationen har medfört att bygdegården fortsättningsvis kan nyttjas till fullo för många olika typer av verksamheter och därmed komma många i närsamhället till del. Den ger också förutsättningar för att utveckla verksamheten. Genom en väl fungerande lokal kan samvaron mellan ung och gammal likväl som gemenskap mellan de olika byarna inom denna del av kommunen stärkas. En välskött och väl fungerade bygdegård borgar för en fortsatt levande landsbygd med god sammanhållning.

Dockteater

Söndag den 28 januari kl. 14:00

Margareta Selander kommer med sin dockteater
Var är mamma?
En pjäs för de allra minsta om identitet och vänskap.

En dag flyter ett stort ägg upp på stranden. Det har färdats lång väg och guppat omkring på havet. Vad finns i ägget? Det undrar djuren som nyfikna undersöker det.

Passar från 2 - 5 år, men även för äldre barn.

Föreställningen är ca 30 minuter och efteråt serveras marängsviss.

Entré: Barn 60 kr

Vuxna 30 kr.

Anmälan senast 25 januari till Lillian: 0730 - 58 44 52.

Välkommen till Norums bygdegård

Underkategorier

  • Evenemang

    Ett evenemang som anordnas av Norums Hembygdsföreningen.

Additional information